0727 850 017

Informatii, programari, contracte

Galerie foto

Aici la Caminul Sf. Dumitru ne-am straduit sa depasim conditia clasica de azil batrani si am creat o alternativa la locuinta proprie, un loc special care sa asigure liniste, confort si siguranta. Noi consideram aceste 3 elemente esentiale pentru varstnici, pentru cei care au acumulat o vasta experienta de viata, care au avut parte de bucurii si nu numai. In continuare puteti descoperi in foto camin batrani angajamentul nostru ferm de va asigura batraneti linistite, cu cele 3 caracteristici esentiale.

Vederi exterioare si gradina Camin Sf. Dumitru

Rezidentii Caminului de Batrani Sf. Dumitru beneficiaza de o curte generoasa unde sunt plantati pomi fructiferi. Acestia asigura atat umbra necesara in timpul zilelor insorite dar si o delectare cu fructe naturale 100%. Lectura unei carti bune la umbra deasa a pomilor are alta savoare.

Bucataria caminului de batrani

Bucataria beneficiaza de mobilier profresional de ultima generatie ce asigura o calitate deosebita a preparatelor culinare. Fiecare masa servita in centrul de ingrijire varstnici devine o incantare a simturilor.

Camera de zi si sala de mese centru batrani

Camera de zi este locul acela special unde au loc discutii, dezbateri ale subiectelor de actualitate, se spun glume, se rade mult sau este vizionat un film bun. Sala de mese, al doilea cel mai indragit loc, are rolul ei special in crearea de noi prietenii intre seniori.

Dormitoarele caminului de batrani

Centrul dispune de o varietate de tipuri de dormitoare: pentru 2, 3 sau 4 persoane care sunt situate la fiecare nivel al cladirii, inclusiv la parter pentru a veni in sprijinul celor care se deplaseaza mai greu. Camerele sunt dotate cu mobilier de calitate, dulapuri incapatoare, draperii incantatoare, iluminat odihnitor. Televizorul in camera reprezinta un standard pe care l-am respectat cu strictete.

Bai

Baile au un design modern, atragator fiind dotate fie cu cada cu hidromasaj, fie cu cabine de dus pentru a satisface toate preferintele oaspetilor nostri si a le asigura confortul necesar.

Holuri

Holuri sunt largi pentru acces facil chiar si cu carucioare pentru persoane nedeplasabile, iluminate natural pentru un plus de confort.

Aceste foto camin batrani sunt doar un instantaneu a ceea ce inseamna cu adevarat Caminul Sf. Dumitru si a ceea ce ofera rezidentilor sai. Te invitam sa ne faci o vizita care te va convinge sa suntem cea mai buna alegere.