0727 850 017

Informatii, programari, contracte

Galerie foto

Vederi exterioare si gradina

Rezidentii Caminului de Batrani Sf. Dumitru beneficiaza de o curte generoasa unde sunt plantati pomi fructiferi. Acestia asigura atat umbra necesara in timpul zilelor insorite cat si o delectare cu fructe naturael 100%.

vedere intrare camin batranivedere exterioara camin batranigradina camin batranivedere laterala camin batranigradina camin batranitrandafir in gradina camin batrani

Bucataria

Bucataria beneficiaza de mobilier de ultima generatie ce asigura o calitate deosebita a preparatelor culinare. Fiecare masa servita in centrul de ingrijire persoane in varsta devine o incantare a simturilor.

bucatarie camin batranibucatarie camin batranibucatarie camin batrani

Camera de zi si sala de mese

Camera de zi este locul acela special in care au loc discutii, dezbateri ale subiectelor de actualitate, se spun glume, se rade mult sau este vizionat un film de calitate, iar sala de mese, al doilea cel mai indragit loc, are un rol deosebit in crearea de noi prietenii intre rezidenti.

camera de zi camin batranicamera de zi camin batranicamera de zi camin batranisala mese camin batranisala mese camin batranisala de mese camin batrani

Dormitoare

Centrul dispune de o varietate de tipuri de dormitoare: pentru 2, 3 sau 4 persoane care sunt situate la fiecare nivel al cladirii, inclusiv la parter pentru a veni in sprijinul celor care se deplaseaza mai greu, au mobilier de calitate, cu dulapuri incapatoare, draperii incantatoare, iluminat odihnitor. Televizorul in camera reprezinta un standard pe care l-am respectat cu strictete.

dormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batranidormitor camin batrani

Bai

Baile au un design modern, atragator fiind dotate fie cu cada cu hidromasaj, fie cu cabine de dus pentru a satisface toate preferintele oaspetilor nostri si a le asigura confortul necesar.

baie camin batranibaie camin batranibaie camin batranibaie camin batranibaie camin batranibaie camin batrani

Holuri

Holuri sunt largi pentru acces facil chiar si cu carucioare pentru persoane nedeplasabile, iluminate natural pentru un plus de confort.

hol camin batranihol camin batrani